Haminan Palloiluhalli

Haminan Palloiluhalli Oy

Yhteystiedot

Haminan Palloiluhalli Oy

Y-Tunnus: 2613642-4
Tilinumero: FI83 1792 3000 0037 27
Postiosoite: Kaarlonkatu 3, 49400 Hamina
toimisto@haminanpalloiluhalli.fi
0503228651

Sijainti

Karjakatu 26, Hamina

Varaukset ja tiedustelut

varaukset@haminanpalloiluhalli.fi
Hallimestari 0449884239
Mika Haikala 0503228651

Haminan palloiluhalli vihittiin käyttöön

Haminan palloiluhalli vihittiin käyttöön 23.1.2015 arvovaltaisen kutsuvierasjoukon läsnäollessa. Tilaisuuteen osallistui Haminan kaupungin luottamushenkilöitä, Suomen Palloliiton ja SPL:n Kaakkois-Suomen piirin edustajia, Haminan Pallo-Kissojen entisiä ja nykyisiä seuratoimijoita, yhteistyöseurojen edustajia sekä muita Pallo-Kissojen yhteistyökumppaneita.

Tervetuliaissanoissaan HaPK:n puheenjohtaja Jari Tulokas esitti kiitoksensa seuraväelle ja kaikille hallihanketta tukeneille tahoille. Hallin pääurakoitsijan AABA Kotikentät Oy:n puheenvuoron käytti toimitusjohtaja Jesperi Loponen, joka kiitti Haminan Pallo-Kissojen seuraväkeä hyvästä talkoohengestä hallin pystytysvaiheessa. Suomen Palloliiton tervehdyksen esitti SPL:n puheenjohtaja Pertti Alaja. Hän korosti tervehdyssanoissaan Haminan palloiluhallihankkeen olevan malliesimerkki seuran ja kaupungin välisestä yhteistyöstä jalkapallon harrastusolosuhteiden parantamiseksi.

Juhlapuheen vihkiäistilaisuudessa piti Haminan kaupunginjohtaja Hannu Muhonen. Puheessaan hän kiitti Haminan Pallo-Kissoja rohkeudesta ja päättäväisyydestä hallihankkeen läpiviemisessä. Taloudellisesti vaikeina aikoina kaupungilla ei ollut mahdollisuutta jalkapalloilijoiden pitkäaikaisen haaveen toteuttamiseen, joten palloiluhallin rakentaminen oli mahdollista ainoastaan seuravetoisena hankkeena. Kaupunginjohtaja näki palloiluhallin aikaansaamisen merkittävänä lasten ja nuorten liikkumisen mahdollistajana ja syrjäytymisen ehkäisijänä.

Tilaisuudessa puhui myös Haminan Pallo-Kissojen kunniapuheenjohtaja Veijo Tidenberg. Hän muisteli Pallo-Kissojen toimintaa 1970- ja 1980-luvulla, jolloin hän toimi seuran puheenjohtajana. Vihkiäisten yhteydessä myös luovutettiin Pallo-Kissojen entiselle puheenjohtajalle Aulis Huikolle Suomen Palloliiton hopeinen ansiomerkki. Tilaisuuden ohjelmassa oli lisäksi Jousikvartetti Ilonan esittämää musiikkia, HaPK:n Pojat 06 -joukkueen harjoitukset ja juhlakahvit Ravintola Pintelissä.

Ohessa kuvagalleria Haminan palloiluhallin vihkiäistilaisuudesta.

Takaisin etusivulle
align-justifymap-markerphoneenvelope-squarenewspaper-o